Huisartsenpraktijk IJsselhof Bolsward – Bolsward
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk IJsselhof Bolsward
Thomasstraat 3 A 8701 XJ
Bolsward

Download  de  vernieuwde app  Medgemak+ en/of kijk op www.mijnGezondheid.net  van  de praktijk

Dit is uw persoonlijke huisartsenzorgdossier op internet en biedt u de mogelijkheid gezondheidszaken makkelijk, veilig en snel te regelen. Uitslagen opvragen of afspraken maken. De app is te downloaden uit de Appstore voor Iphone en Android.

Voor meer informatie klik hier!

Het Team van huisartsen R. IJsselhof & A. Wijnia

In verband met vakantie is de praktijk gesloten tot 19 juli .

De waarneming is als volgt geregeld: 

A t/m K        E. Bouma & R. Vos tel: 572523

L t/m Z         G. Schraa tel: 569232

Voor uw gebruikelijke herhaalmedicatie kunt u de lege doosjes bij de apotheek langsbrengen ,

of herhalen via MIJNGEZONDHEID.NET , de RecAppt  app of linscriptum .

 


VISIE:

Als team bieden we laagdrempelige huisartsgeneeskundige zorg. De praktijk is een vertrouwd aanspreekpunt voor patiënten in alle levensfasen. Wij vinden dat zorg veilig moet zijn en zoveel mogelijk wetenschappelijk onderbouwd. We leveren een bijdrage aan het opleiden van nieuwe huisartsen (via SBOH) en assistentes. Wij doen zo veel mogelijk onderzoek en behandeling in onze praktijk, zoals gehoortesten, half uurs bloeddrukmetingen, oogonderzoek, onderzoek van moedervlekken, onderzoek naar hartritmestoornissen en ECG, Onze POH medewerkers somatiek en GGZ helpen u graag met chronische zorg of lastige psychosociale problemen.
Nieuwe gezichten: 
Vanaf 1 december zijn Sjoukje Sipma ( POH GGZ)  en Leonie Altenburg ( Huisarts in opleiding) werkzaam bij ons in de praktijk. 

Via mijn gezondheidsnet kunt u nu ook digitaal een afspraak maken.

Twijfelt u of heeft u vragen?  Bel of mail dan de assistente.  Zij zal u zo goed mogelijk advies geven en verder helpen.

Online inzage in uw eigen dossier van al uw behandelaren:

Door een nieuwe wetgeving staat uw medisch dossier open voor eigen inzage. U kunt vanaf 18 jaar hier gebruik van maken door u aan te melden bij een PGO.

PGO

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een gratis app of website. In een PGO kunt u op een veilige manier uw gegevens opvragen bij de huisarts of een andere zorgverlener. Zodra er nieuwe uitslagen, brieven van specialisten, adviezen of verslagen van uw consult worden ingevoerd door de huisarts of assistente kunt u deze ophalen in uw PGO. Een hele mooie manier om uw adviezen en uitslagen terug te lezen in uw eigen tijd.

Welke PGO moet ik kiezen?

U mag zelf kiezen. Het staat u vrij om een PGO te proberen.  Voor Zodos hebben we een handleiding beschikbaar om het proces van aanmelden en opvragen makkelijker te maken. U vindt onderaan dit bericht een bestand met daarin nadere uitleg over hoe Zodos te gebruiken. Daarin vindt u ook een link naar de website van Zodos. Als u de link gebruikt hoeft u niet zelf de huisarts op te zoeken maar staat dit al voor u ingevuld. Andere PGO’s zijn bijvoorbeeld : Medmij of Ivido

Pas op met gegevens verstrekken aan derden

Vraagt uw werkgever, school, bedrijfsarts of andere instantie om inzage in uw gegevens? Verstrek ze niet zelf! Zij horen u een machtiging te laten ondertekenen en de gegevens via de huisarts of specialist op te vragen. De huisarts verstrekt alleen de gegevens die nodig zijn. We komen regelmatig onterechte aanvragen tegen, ze proberen dan via u zonder machtiging aan gegevens te komen. Een werkgever mag bijvoorbeeld NOOIT naar uw medische gegevens vragen dit hoort via de bedrijfsarts te gaan.

Documenten

Betrouwbare informatie op internet ?

Kijk op :  www.thuisarts.nl 

Accreditatie Praktijk

Sinds 2012 krijgen we jaarlijks het keurmerk ‘Geaccrediteerde Praktijk’  van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG)
Dit houdt in dat onze praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen die het NHG stelt aan huisartspraktijken en dat onze praktijk actief werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg.

BIG registratie van de huisarts

BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg zoals voor artsen en verpleegkundigen. De regels beschermen patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen. Het BIG-register is een onderdeel van de Wet BIG.

QR code big registratie: