Herhaalrecepten – Huisartsenpraktijk IJsselhof Bolsward – Bolsward
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk IJsselhof Bolsward
Thomasstraat 3 A 8701 XJ
Bolsward

Herhaalrecepten

Via de gratis APP: RecAppt  =  AANBEVOLEN

U downloadt de gratis APP als volgt:
– Heeft u een IPhone? Dan gaat u naar de App-store en zoekt naar “RecAppt”. U kunt nu de APP downloaden en installeren.
– Heeft u een Adroid telefoon? Dan gaat u naar de play-store en zoekt naar “RecAppt”. U kunt nu de APP downloaden en installeren.

Na installatie van de APP ziet u een scherm waarin om de Apotheekcode wordt gevraagd. Dit is de code waarmee de APP het contact legt met Service Apotheek. U hoeft slechts eenmalig de code 514604 in te voeren en daarna is de APP klaar voor gebruik. Het aanvragen met de APP gaat net zo eenvoudig als via de website.

Via de receptenlijn

Bel met 088-0800278 en volg de aanwijzingen.
U toetst uw viercijferig geboortejaar in en sluit af met een # (hekje). Hierna toetst u het herhaalnummer (zonder puntjes) in en sluit af met een # (hekje).

Via internet

U kunt ook uw herhaalrecepten blijven bestellen via internet door naar deze website te gaan: https://nieuw.herhaalnummer.nl/?relnr=514604. Op de website kunt u de link aanklikken (herhaalrecept). Er opent zich een nieuw venster. Toets uw geboortejaar en herhaalnummer in en druk op de knop “Medicijn aanvragen”. U ziet dan welk middel u heeft aangevraagd en wanneer u het in de apotheek kunt afhalen. Volgens afspraak kan de apotheek de bestelling ook bij u thuis bezorgen.

Wilt u meerdere middelen bestellen, klik dan op de informatieregel “Meer informatie over meerdere medicijnen tegelijk herhalen”. Als u de getoonde instructies dan volgt, kunt u heel eenvoudig al de benodigde middelen in 1 keer bestellen.